MVV

Kävijäinfo

TAPAHTUMA

On tarkoitettu markkinoinnin, viestinnän ja myynnin strategiasta sekä palvelujen/tuotteiden ostamisesta päättäville sekä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu- ja toteutustyötä tekeville.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

Tapahtuma avoinna molempina päivinä klo 8.30-16.00.

Tapahtuman järjestävät Wanha Satama ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL.

Opiskelijoiden sisäänpääsy

Rajoitetusti vain toisena tapahtumapäivänä ja VAIN sopimalla asiasta ennakkoon järjestäjän kanssa minna.perakyla@wanhasatama.com. Opiskelijapaikat on varattu valmistusmisvaiheessa oleville korkeakoulu- tai aikuisopiskelijoille.

KULKUYHTEYDET

Wanhaan Satamaan pääset helposti Helsingin keskustasta!
Osoitteemme on:
Pikku Satamakatu 3-5
00160 Helsinki

Raitiovaunut

Numero 4 ja 4T kulkevat Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta Katajanokalle noin 5-8 minuutin välein. Lähin pysäkki on Kauppiaankadun pysäkki.

Taksit

Grand Marinan taksiasema puh. (09) 600 744, Senaatintorin taksiasema puh. (09) 600 566, Taksikeskuksen yleinen tilausnumero on 0100 0700

Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

INFO

Tapahtuman aikana Sinua palvelee tapahtumainfo puh. (0)40 450 3180

UKK

Olen ilmoittautunut, mutta hukannut rintakorttini. Mistä saan uuden? – Voit huoletta ilmoittautua tapahtumaan uudelleen. Saapuessasi tapahtumaan kirjaudut kuitenkin vain yhtenä kävijänä. Tai voit noutaa rintakorttisi nimelläsi tapahtumaan saapuessasi aulan help desk -pisteeltä.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan!